Hayata dönüş



Her geçen gün biraz daha normalleşip, hayata döndüğümüz bu günlerde özlemle ve hasretle beklediğimiz birçok şeye artık kavuşmanın sevinci ve heyecanını yaşıyoruz. Bir tarafta tatil hazırlıkları, yazın sıcaklığı ve ihtişamı yaşamın güzelliğini bir kez daha gözler önüne serip, bize umut aşılıyor. Umutla, azimle ve bol enerjiyle sizlere yine yaz mevsimine yakışır bir harika bir Haziran sayısı hazırladık.

Kadınların; tüm alanlarda aktif olarak yer alması, karar alma ve yönetim mekanizmalarında bulunması, o toplumun gelişmesi, ilerlemesi için son derece önemlidir. Bu ay Follow’a konuk olan isimlerden biri olan, erkek egemen dünyada gücü, özverisi ve bilgisiyle ön plana çıkan Aile Şirketleri ve Veliaht Koçu Sezin Sivri, pozitif liderliği ile iş dünyasına atılacak kadınlara ilham veriyor. Birçok alanda başarısını ispatlamış, yükselen bir ivmeyle kariyer hayatına devam eden Sivri, röportajımızda bahsettiği geleceğe yönelik projeleriyle iş dünyasında adından sıkça söz ettirecek görünüyor.

Eskişehir’e öğrenci olarak geldiği ilk yıllardan itibaren iş hayatına atılan, yaptığı işlerle kısa sürede kendini Eskişehirlilere sevdiren Ahmet Can Akdemir ile Follow’a özel bir röportaj gerçekleştirdik. Çok genç yaşta atıldığı medya sektöründeki başarısının yanı sıra; organizasyon ve reklam sektörlerine de imzasını atmaya hazırlanan Akdemir, ilkini gerçekleştirdiği Eskişehir Başarı Ödülleri’nin ikincisi hakkında da merak edilenleri yanıtladı. Eskişehir’in marka değerine yakışır işlere imza atmak istediğinin altını çizen genç isim, ilerleyen dönemlerde tüm Türkiye’de kaliteli işler yapacağının sinyallerini veriyor.

Bir diğer konuğumuz dünyaca ünlü birçok platformda adını dansçılığı ile duyurmuş, daha sonra yöneldiği DJ’lik performansı ile ise kendine hayran bırakarak başarısını bu alanda sürdürmüş, herkesin bildiği ismi ile DJ Vanessa Moreno ile Follow okurlarına özel bir röportaj gerçekleştirdik. Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği başarılı isim; özel hayatını, pandemi döneminde yaşadıklarını ve hedeflerini bizlerle içtenlikle paylaştı.

Gastronomi ve mutfak sanatları son yıllarda ülkemizde hak ettiği yere gelirken, bu hak edilmiş konumun önemli öncü şeflerinden Ayvaz Akbacak ile bu sayımız için bir araya geldik. Oyuncu olmak için çıktığı yolda, mutfakların komik ve eğlenceli jönü olan Akbacak, sektördeki başarısından özel yaşamına merak edilenleri yanıtladı. Enerjisini yaptığı yemeklere, programlara ve yazdığı köşe yazılarına yansıtan başarılı şef, röportajımızda da etkisini hissettiriyor ve samimi bir röportaj çıkıyor ortaya...

Uzun zamandır röportaj yapmak istediğimiz, İstanbul da bir marka haline gelmesinin yanı sıra dünya çapında da gittikçe güçlenen bir isim olan Make up Artist Alev Kaya Furkan Canarslan’ın moda ve stil ajandasına konuk oldu. Okurken bir yandan da aynaya bakmaktan kendinizi alıkoyamayacağınız bir röportaj gerçekleştirdi. Mutlaka okumanızı öneririm.

Eskişehir’de kendi tarzıyla ön plana çıkan kadınlar, hemcinslerine ilham vermek ve modayı daha yakından sunabilmek adına her geçen gün yeni bir butik açmaya devam ediyor. Son zamanlarda adını sıkça duymaya başladığımız isimlerden biri Senem Kelebek. Mariposa Butik kurucusu genç ve başarılı isim ile özel ve samimi bir röportaj yaptık ve modaya dair tavsiyelerini aldık. Özellikle hanımlar, ilginizi çekecektir…

Peki, Haziran sayımızda başka kimler ve neler var?

Hüseyin Akçar’ın Hayata Dair köşesine konuk olan Oda Sanat Galerisi’nin sahibi Özlem Kanat Örneksoy…

Bi-Fikir KAP’ta “Alışveriş Fişi Geri Dönüşümü” projesi ile finalde üçüncülük derecesi alarak önemli bir başarıya imza atan Anadolu Üniversitesi öğrencileri Merve ve Deniz Bayram…

Kentin nabzının yeniden atmaya başladığı etkinlikler, rengarenk düğün ve organizasyonlar…

İş dünyası için önemli haberler ve şehirden ve ülkemizden güncel bültenler, özenle hazırladığımız gezi ve moda sayfalarımız, en özel sağlık ve güzellik makaleleri ile yine bir aradayız.

Artık daha ferah, daha özgür günlerde karşılaşacağımız inancıyla,

Keyifli okumalar…








Esra Güneş
Genel Yayın Yönetmeni